Prenet blogg

  Arkiv


  Kategorier


  Taggar

  SABINE GICK NER 53 KG MED PRENET

  SABINE GICK NER 53 KG MED PRENET
  Sabine hade genom åren testat en mängd olika metoder för att gå ner i vikt men alltid misslyckats. Visst hade hon gått ner ett antal kilon, men hon gick upp igen ganska snabbt. Därför hade hon tappat sugen och kände att det var omöjligt att ta kontroll över vikten. När hon kontaktade Kropp & Energi hösten 2014 såg Sabine detta som det sista försöket och hennes inställning var att om inte detta fungerade så fick det vara.
  Idag, knappt ett år senare har Sabine gått ner 53 kg med Prenet och lever ett mycket lättare liv.

  Sabine berättar:

  - Ska jag vara riktigt ärlig så trodde jag inte särskilt mycket på Prenet-metoden när jag började. Alla de andra försöken hade ju misslyckats så varför skulle detta fungera? Men redan när jag träffade min rådgivare Åsa så blev jag positivt överraskad. Lugnt och metodiskt gick vi igenom hur min situation såg ut och vilka mål som var rimliga att sätta upp. Vi fann varandra direkt och jag fick ett stort förtroende för att Åsa skulle kunna hjälpa mig igenom detta.

  - Vi satte upp en plan för mig där jag skulle dricka 2 mål Prenet per dag samt äta en egenkomponerad måltid. Vid den här tiden var det egna målet väldigt heligt för mig och det var väl inte alltid helt regelrätt komponerat. Även om Prenets drycker var jättegoda var det ändå något särskilt med att få äta riktig mat. Rotmos är en favorit och kunde ofta dukas fram trots att jag visste att det inte var det bästa alternativet.

  - Redan efter ett par veckor insåg jag ändå att metoden verkligen fungerade. Kilona rann av mig trots att jag inte skötte mig hundra, vilket sporrade mig att fortsätta. Jag hade parallellt med Åsas program även börjat gå långa promenader för att komma igång med motionen. Jag gick i ur och skur oavsett om det snöade, blåste eller regnade.

  Åsa kommenterar:
  - När Sabine kom till mig så kände jag direkt att hon verkligen var redo för att förändra sitt liv. Hon greppade väldigt snabbt mitt budskap och insåg vilka förändringar hon var tvungen att göra för att lyckas. En stor fördel var också att hon var totalt ärlig mot mig hela vägen. Hade hon gjort snedsprång och ätit saker som inte hörde till planen så berättade hon det direkt vilket gjorde min roll som rådgivare mycket enklare.

  Sabine:
  - Det känns underbart! Åsa har varit ett fantastiskt stöd under den här resan där jag har kunnat höra av mig när som helst för att få stöd eller råd. Utan henne hade jag inte klarat detta. Jag känner att jag har en helt annan ork nu och att jag verkligen har fått mycket hälsosammare vanor både när det gäller mat och motion. Nästa vecka skall jag dessutom börja på boxning vilket hade varit otänkbart för ett år sen!

  Jag kan varmt rekommendera Åsa på Kropp & Energi och Prenet-meotden för de som vill gå ner i vikt och skapa ett lättare, hälsosammare liv.

  Dela

  Posta en kommentar