Prenet blogg

    Arkiv


    Kategorier


    Taggar

    Archive by tag: proteinReturn
    RSS
    Kvarg är bra för hälsan!

    Kvarg är bra för hälsan!

    Kvarg är ett mycket bra livsmedel om du väljer den hälsosamma varianten utan tillsatt socker. Det har blivit populärt att äta kvarg eftersom det innehåller mycket protein och kalcium. Kvarg produceras genom att man låter mjölk koagulera med hjälp av mjölksyrabakterier. De fasta beståndsdelarna skiljs sedan från de flytande. Den flytande delen är vassle som kommer till användning inom livsmedelindustrin bl.a till sportdr...
    [Läs mer...]
    Nya näringsrekommendationer från Livsmedelsverket

    Nya näringsrekommendationer från Livsmedelsverket

    Enligt ett pressmeddelande från Livsmedelsverket i förra veckan har de Nordiska näringsrekommendationerna även börjat gälla för Sverige. Rekommendationerna är byggda på aktuell vetenskaplig grund för bra matvanor. Här är fyra av de viktigaste ändringarna direkt från presentationen av ”Nordiska näringsrekommendationer 2012”.
    [Läs mer...]
    Sida 1 av 1F�rstF�reg�ende[1]N�staSista